Urmărește dezbaterea live

Transplant. Prima prelevare de organe la Spitalul Județean Brașov

Alți doi români au primit a doua șansă la viață în urma unei prelevări de organe la Spitalul Județean Brașov, prima din acest an.

Transplant, Brașov. La Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov s-a făcut, zilele trecute, prima prelevare de organe, iar rinichii au salvat viețile a doi oameni.

"Transplantul înseamnă Viață! Încă doi români au primit șansa la viață prin transplant renal. La Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a avut loc, sâmbătă, prima prelevare de organe din acest an. Mulțumim familiei donatorului pentru gestul plin de generozitate pe care l-a făcut, fiind de acord cu donarea de organe și oferind, astfel, o nouă viață pentru alți semeni.
Apreciem efortul și implicarea echipei de coordonare de la spitalul brașovean, formată din dr. Simona Gălbineanu, kdp, și dr. Dragoș Grusea, coordonator de transplant, precum și implicarea conducerii unității sanitare în dezvoltarea Programului Național de Transplant.
Cele două transplanturi renale s-au încheiat cu succes la Institutul Clinic Fundeni. Mulțumim tuturor echipelor medicale implicate în această activitate atât de complexă", potrivit mesajului postat pe Facebook de reprezentanții Agenției Naționale de Transplant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel