Un depozit farmaceutic anunţă o nouă mărire de capital

Ethica Distribuţie și-a mărit portofoliul cu peste 130 de noi membri în ultimii patru ani şi a ajuns la un număr de peste 350 de farmacii. Depozitul farmaceutic anunţă o nouă mărire de capital şi aşteaptă noi membri.

ETHICA Distribuţie reprezintă un depozit farmaceutic tânăr, care deserveşte farmaciile independente. Pornită inițial cu 69 de membri, compania a crescut de la an la an, ajungând să reprezinte interesele comerciale a peste 200 de membri, (farmacişti sau farmacii independente cu capital majoritar al unui farmacist). Depozitul deserveşte peste 350 de farmacii independente şi anunță se află într-o creştere continuă, atât pe partea de portofoliu de produse, cât şi în ceea ce priveşte logistica de livrare.

În luna septembrie, grupul anunţă o nouă mărire de capital şi aşteaptă noi membri. Aportul de capital minim este format din 50 de acţiuni a 150 de lei acţiunea.
"Creşterea constantă şi solidă a depozitului permite farmaciilor independente parte a acestui grup să se sprijine pe un partener de încredere care le reprezintă interesele comerciale şi financiare", se arată într-un comunicat remis presei.

Compania şi-a dublat în ultimul an capacitatea de depozitare şi a investit într-un lanţ logistic propriu care deserveşte în acest moment aproape tot teritoriul ţării prin cele 17 rute existente în acest moment.

„Suntem mândri de creşterea susţinută pe care am avut-o în ultimii ani şi considerăm că viitorul farmaciilor independente se află doar în mâinile noastre. Am ales să ne unim interesele într-un depozit care să ne ofere condiţiile comerciale care să ne ajute să ne dezvoltăm şi o asociaţie care ne ajută să ne păstrăm independenţa, iar roadele încep să se arate", a declarat Rodica Ioniţă, director general Ethica Distribuţie.

Compania demarează acţiunea de mărire de capital la 1 octombrie, iar subscrierea de noi acţiuni se va încheia în data de 31 octombrie. Detalii suplimentare pot fi obţinute de pe pagina web: www.ethicadistributie.ro.

De asemenea, în datele de 19 şi 20 octombrie, ETHICA îi invită pe toţi farmaciştii care deţin farmacii independente să participe la întâlnirea Asociaţiei Farmaciilor Independente Ethica unde vor fi prezentate demersurile legislative de sprijinire a activităţii farmaciilor independente iniţiate de AFIE (Asociaţia Farmaciilor Independente Ethica) şi activitatea depozitului.
Se vor discuta aspecte legate de activitatea farmaciilor independente şi de problemele întâmpinate de acestea şi se vor identifica măsuri şi strategii care să ajute farmaciile independente să se dezvolte armonios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel