Urgențele de la Spitalul Județean din Cluj intră în reabilitare

Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca  FOTO: Facebook SCJ Cluj
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență anunță că au început reparații în clădirea care găzduiește Unitatea de Primire a Urgențelor și recomandă folosirea ”cu discernământ” a serviciilor de urgență.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca anunță, pe Facebook, că până pe 14 februarie se desfășoară lucrări de reparații în Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU).

”Se va lucra în zona de triaj, holurile de la parter și etajul 1, în compartimentul pentru evaluarea și tratamentul urgențelor care nu necesită monitorizare și în zona compartimentului de consultații ortopedice și intervenții aseptice. Accesul pacienților se va face, în această perioadă, prin lateralul clădirii, în partea dinspre Clinica de Chirurgie Generală I. Dat fiind spațiul restrâns în care vom funcționa, vă îndemnăm să folosiți cu discernământ serviciile de urgență. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se mai precizează în mesajul unității medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel