VIDEO: Cunoscut interlop, condamnat la închisoare pentru că a bătut un medic și a înjunghiat un taximetrist, în Galați

Print screen: atacul din cabinetul medicului
Un cunoscut interlop în vârstă de 24 de ani a fost condamnat la închisoare pentru că a bătut un medic și a înjunghiat un taximetrist.

Judecătorii au decis ca un cunoscut interlop, care a fost anchetat într-un dosar cu două speţe contopite - tentativă de omor, după ce individul a înjunghiat un taximetrist respectiv tulburarea liniştii publice și alte violențe pentru conflictul cu medicul ginecolog Ioan Costache Botezatu – va sta în închisoare 6 ani şi 9 luni.

Interlopul Ali Cristi Ionel, cunoscut sub porecla de Cristi Spaidăr, domiciliat în Galați, a fost condamnat la închisoare pentru tentativa de omor (5 ani si 6 luni) și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (1 an şi 3 luni).

Cum s-a desfășurat atacul asupra medicului

Pe 20 februarie 2019, interlopul s-a dus la cabinetului medicului ginecolog Ioan Costache Botezatu, s-a împreună cu iubita sa, pentru un control medical. Nu aveau programare, dar medicul a acceptat să-i consulte partenera, pentru că se temea ca femeia să nu fie caz de urgență medicală. Interlopul a insistat să fie de faţa la controlul efectuat de medic, iar acesta a acceptat, notează  Antena3

În timpul controlului medical, bărbatul a început să-i adreseze medicului o serie de întrebări despre consult şi proceduri, dar medicul l-a rugat să îl lase să termine consultul şi l-a invitat să iasă din cabinet.

Individul a refuzat şi a început să-i adreseze medicului injurii, moment în care doctorul a ieşit pe hol şi a cerut unei asistente să cheme Poliţia. Înfuriat la culme, interlopul l-a îmbrâncit violent pe medic, iar incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi din cabinet

În imagini se vede clar cum tânărul îl atacă pe medic și nimeni nu a sărit în ajutorul acestuia. Lovit puternic, medicul cade și se lovește cu capul de birou. Abia după câteva minute două femei îl ajută pe medic să se ridice.

Imaginile cu atacul din cabinetul medicului, în video. Atenție, imagini cu posibil efect emoțional: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel