Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vitamina care ar trebui luată în permanență: dr. Monica Pop explică
04 mai, 07:32
Dr. Monica Pop a vorbit duminică la despre cum ne creștem imunitatea în această perioadă. Ea a spus care este vitamina care ar trebui luată în permanență.
de  Angela Sabău
Vitamina D

Dr. Monica Pop a vorbit despre importanța sistemului imunitar în special în această periaodă și despre vitamina căreia terbuie să-i acordăm o importanță deosebită. „Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Din punct de vedere medicamentos, eu folosesc o schemă de imunitate de foarte mulți ani.

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, duminică, la Antena 3.

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?